04 08

7 patarimai, kaip iškepti tobulą bulvių apkepą

Kugelis – tikras stalo karalius, juo pakvimpa visi namai, o būsimiems valgytojams nereikia baimintis, jog kugelis iširs (kaip cepelinai) ar nuvargins prie keptuvės trypčiojantį kepėją (kaip bulviniai blynai). Dalinamės keliais naudingais patarimais, kad jūsų kugelis būtų tikrai minkštas, purus, skanus, kitaip tariant, vertas aukso medalio!
Kugelis
Kugelis / Vida Press nuotr.

Ar reikia miltų? Vieni kugelio kepėjai ir kepėjos būtinai beria į masę miltų, kiti net nesupranta, kam to reikia. Iš tiesų miltai šie tiek „suriša“ kepinį, kugelis būna standesnis, lengviau pjaustomas, bet jei jums to nesinori, galite ir neberti, skonis nenukentės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis