Sustoti ir apmąstyti savo besibaigiančius metus prieš išauštant didžiosioms šventėms mus visus kviečia ir Advento laikotarpis. Aš kasmet pirmąsias gruodžio savaites sąmoningai gaminu mažiau mėsos patiekalų– užtai kokio skanumo būna šventiniai Kalėdų pietūs!
Laimei, šiuo ypatingu metu galima iki soties valgyti žuvies, pavyzdžiui, lašišos - juk nė vienas iš mūsų negalim pasigirti Omega-3 rūgščių pertekliumi! Ne be reikalo lašiša mūsuose – pati populiariausia žuvis, ją paruošti, tikiu, moka kiekvienas. Kartais tereikia paprastų idėjų ir įkvėpimo, kad Advento vakarienės jokiais būdais nebūtų nuobodžios.
Todėl šis receptas – geriausias įrodymas, kad iš to, ką kiekvienas turite namuose galima vienu rankos mostu pasigaminti puikų patiekalą visai šeimai.