„Negaliu kalbėti 100 proc., nes nežinau, kas įeina į tą sumą. Jei tai yra tik maisto kaina, tai vienareikšmiškai 9 eurai yra labai gerai, nes, tarkim, Kaune verslo pietūs kainuoja nuo 3,50 iki 4,50 eurų, Vilniuje truputį brangiau, bet kalba eina apie kavinę, restoraną. Kai tu darai užsakymą tokiam kiekiui žmonių, vienareikšmiškai tu vandenį perki ne už 0,25–0,30 euro“, – tikina A.Ivanauskas.
Pašnekovas pripažįsta, kad socialinėje erdvėje pasklidusiose nuotraukose maistas atrodo neestetiškai. Jis svarsto, kad galbūt kažkas buvo suinteresuotas, kad kažkam nepasisektų ir kad tokios nuotraukos atsidurtų viešojoje erdvėje.
Kalbėdamas apie maisto tiekimą didelei žmonių grupei, kulinaras tikina, kad tai nėra sudėtinga.
„Sukontroliuoti didelę masę žmonių yra pakankamai paprasta. Manęs dažnai klausia – ar jūs galite paruošti desertų šou tūkstančiui žmonių? Sakau – taip. Jei jūs ruošiate dešimčiai žmonių, tai lygiai taip pat jūs tiesiog padidinat komandą iš tiek kartų“, – paaiškina I.Ivanauskas.
Pasak pašnekovo, kalbant apie kelių dienų maitinimą, svarbiausia, kad maistas būtų kokybiškas ir skanus.
„Mes čia turime kalbėti apie maistą, kuris galėtų išlikti kokybiškas, skanus ir nereikia, kad visas vitaminizuotas būtų. Nėra kalba apie vaikų maitinimą visą mėnesį, pusę metų ar metus mokykloje ar darželyje. Man iš šefo ir verslininko pusės norėtųsi matyti kitus produktus, pavyzdžiui, lietuviškus, kuriuos mes galėjome čia matyti vietoj ryžių košės. Tačiau tam reikėtų pasižiūrėti, kaip buvo paskirstytas biudžetas“, – sako A.Ivanauskas.