Aromatinga ir sultinga vištienos krūtinėlė

Kad vištienos krūtinėlė yra puikus produktas, žino visi besilaikantys dietos. Tačiau kaip išgauti vis kitokį jos skonį? Šiandien siūlome receptą, kuriame skonių tikrai netrūksta, o aromatas tiesiog dieviškas!
Kepta vištienos krūtinėlė
Kepta vištienos krūtinėlė / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 vištienos krūtinėlės filė be odos,
  • ¾ balzaminio acto,
  • ½ vandens,
  • 1 arb. š. džiovintų svogūnų miltelių,
  • ½ arb. š. džiovintų česnakų miltelių,
  • ½ arb. š. džiovintų raudonosios paprikos dribsnių,
  • ¼ arb. š. druskos,
  • ¼ arb. š. maltų juodųjų pipirų,
  • ¼ arb. š. aitriosios paprikos miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovinto rozmarino miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovintų petražolių miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovinto raudonėlio miltelių.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis, išskyrus vištieną. Supilkite į stiprų polietileno maišelį, sudėkite ten pat vištieną, gerai užriškite ir padėkite į šaldytuvą nors pusvalandžiui, nors geriausia būtų kelioms valandoms.
Pasimarinavusią vištieną dėkite į kepimo skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų