„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Aromatinga ir sultinga vištienos krūtinėlė

Vištienos krūtinėlė yra puikus produktas ne tik besilaikantiems dietos. Tačiau kaip ją pagaminti, kad nebūtų sausa ir sprangi? Ir kad neatsibostų vienodas jos skonis? Siūlome puikų receptą, kuriame rasite daugybę aromatų, o valgyti bus vienas malonumas!
Kepta vištienos krūtinėlė
Kepta vištienos krūtinėlė / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 vištienos krūtinėlės filė be odos,
  • ¾ balzaminio acto,
  • ½ vandens,
  • 1 arb. š. džiovintų svogūnų miltelių,
  • ½ arb. š. džiovintų česnakų miltelių,
  • ½ arb. š. džiovintų raudonosios paprikos dribsnių,
  • ¼ arb. š. druskos,
  • ¼ arb. š. maltų juodųjų pipirų,
  • ¼ arb. š. aitriosios paprikos miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovinto rozmarino miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovintų petražolių miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovinto raudonėlio miltelių.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis, išskyrus vištieną. Supilkite į stiprų polietileno maišelį, sudėkite ten pat vištieną, gerai užriškite ir padėkite į šaldytuvą nors pusvalandžiui, nors geriausia būtų kelioms valandoms.
Pasimarinavusią vištieną dėkite į kepimo skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“