Aštrus azijietiškas vištienos troškinys

Atšalus orams norisi aštriau ir sočiau, tad pats metas į svečius pasikviesti Azijos virtuvę. Ši vištiena tikrai jus sušildys!
Aštri kiniška vištiena
Aštri kiniška vištiena / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Receptai Vištiena

Reikės:

  • 3 gabaliukų vištienos krūtinėlių filė,
  • 2 morkų,
  • 1 čili pipiriuko,
  • 5 valg. š. sojų padažo,
  • 1 valg. š. saldžiaaštrio kiniško padažo,
  • gabaliuko imbiero šaknies,
  • 2 skiltelių česnako,
  • 2 valg. š. sezamo sėklų.

Gaminimas:

Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, čili, česnaką ir imbierą susmulkinkite.

Vištieną šiek tiek apkepkite, suberkite česnakus, čili ir imbierą.

Suberkite morkas, supilkite soją ir kinišką padažą, viską troškinkite su šlakeliu vandens.

Kai vištiena ir morkos suminkštės, suberkite sezamo sėklas ir viską dar porą minučių patroškinkite.

Patiekite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis