Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atsikratykite nuobodulio: nauji šaltosios arbatos skoniai, kuriuos privaloma išbandyti

Vasara jau čia, o karštą dieną troškulį geriausiai malšina ledinis gėrimas. „FuzeTea“ šį sezoną pradeda aukšta nata ir siūlo du visiškai naujus šaltosios arbatos skonius, kurie pradžiugins nepakartojamais maloniais pojūčiais. Pabėkite nuo kasdienybės su mėlynių ir levandų bei arbūzų ir mėtų deriniais.
Šalta arbata
Šalta arbata / „iStock" nuotr.

Pamirškite įprastą šaltąją arbatą. Naujieji „FuzeTea“ mėlynių ir levandų bei arbūzų ir mėtų skoniai – tai gaivus klasikinio gėrimo posūkis.

Mėlynių ir levandų skonio žaliosios arbatos gėrime susilieja saldžiarūgštės mėlynių natos ir raminantis levandų aromatas. Įsivaizduokite pasivaikščiojimą gaivų pavėsį teikiančiame miške, kai ore sklando vėjo atneštas švelnus levandų laukų kvapas.

Juodosios arbatos arbūzų ir mėtų gėrimas nukels į vaikystę ir džiaugsmingo juoko kupinas iškylas. Sultingą arbūzo skonį puikiai papildo vėsus ir gaivinantis mėtų prisilietimas. Tai derinys, kuris ne tik atgaivins vaikystės prisiminimus, bet ir sukurs naujus.

Daugiau nei atgaiva: proto ir kūno sintezė

Naujieji „FuzeTea“ skoniai – daugiau nei tiesiog atgaiva. Šios šaltosios arbatos sukurtos taip, kad apdovanotų daugialype jusline patirtimi, suteikiančia pasitenkinimą tiek protui, tiek kūnui. Mėlynių ir levandų derinyje esančios levandos gali padėti atsipalaiduoti po ilgos dienos, o žaliosios arbatos pagrindas švelniai pakelia nuotaiką. Jei ieškote stipresnio energijos impulso, išbandykite arbūzo ir mėtos derinį – klasikinio juodosios arbatos pagrindo gėrimą, kurį puikiai papildo žvalinantis mėtų prisilietimas.

Abu šie skoniai gaiviai skiriasi nuo įprastų šaltosios arbatos variantų ir leidžia išsiskirti iš minios, mėgaujantis unikaliu ir skaniu gėrimu.

Natūralus gėrimas su mažai kalorijų

„FuzeTea“ pirmenybę teikia natūraliems ingredientams, todėl gėrimus saldina stevijos augalo lapų ekstraktu. Tai leidžia mėgautis gardžiais skoniais be jokių nereikalingų dirbtinių priedų.

Tad šią vasarą atsisakykite įprastų gėrimų ir atraskite tobulus skonių derinius su naujosiomis „FuzeTea“ mėlynių ir levandų bei arbūzų ir mėtų šaltosiomis arbatomis.

„FuzeTea“ siūlo rinktis iš daugybės skanių šaltosios arbatos variantų. Tobulus „FuzeTea“ gėrimų derinius rasite visose didžiausiose mažmeninės prekybos vietose Lietuvoje.

Išbandykite juodąsias šaltas „FuzeTea“ arbatas „Watermelon Mint ZERO“, „Lemon Lemingrass“ ir „Peach Hibiscus“, taip pat žaliąsias „Blueberry Lavender ZERO“ ir „Citrus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas