„Aurimėlio virtuvė“: cukinijų blyneliai su vištiena

„Labai skanūs ir sotūs blyneliai, kurie patiks visai šeimai“, – tikina kulinaras ir tinklaraštininkas, „Aurimėlio virtuvės“ šeimininkas Aurimas Alionis. Išsikepkite ir įvertinkite patys!
Cukinijų blyneliai su vištiena
Cukinijų blyneliai su vištiena / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

  • 500 g virtos vištienos;
  • 300 g tarkuotos cukinijos;
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio;
  • 1 skiltelė česnako;
  • 1 didelis kiaušinis;
  • 2 valg. šaukšt. miltų;
  • druskos;
  • pipirų;
  • aliejaus (kepimui).

Gaminimas:

1. Cukiniją sutarkuojame, pabarstome druska ir palaikome 15 minučių – kol išsiskirs sultys.

2. Cukinijų tarkius nusunkiame ir dedame į dubenį. Ten pat dedame smulkintą vištieną, beriame tarkuotą kietąjį sūrį, mušame kiaušinį, sudedame miltus, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.

3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir jame kepame blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

4. Patiekiame su mėgstamu padažu.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis