Ingredientai:
- 500 g virtos vištienos;
- 300 g tarkuotos cukinijos;
- 50 g tarkuoto kietojo sūrio;
- 1 skiltelė česnako;
- 1 didelis kiaušinis;
- 2 valg. šaukšt. miltų;
- druskos;
- pipirų;
- aliejaus (kepimui).
Gaminimas:
1. Cukiniją sutarkuojame, pabarstome druska ir palaikome 15 minučių – kol išsiskirs sultys.
2. Cukinijų tarkius nusunkiame ir dedame į dubenį. Ten pat dedame smulkintą vištieną, beriame tarkuotą kietąjį sūrį, mušame kiaušinį, sudedame miltus, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.
3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir jame kepame blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
4. Patiekiame su mėgstamu padažu.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.