Ingredientai:
- 1 kg sausainių (tinka „Selga“, „Gaidelis“);
- 340 g sviesto;
- 2 skardinės karamelizuoto sutirštinto pieno;
- 100 g pistacijų branduolių.
Gaminimas:
1. Į dubenį sulaužome sausainius (aš imu pakelį sausainių ir truputį trinkteliu kočėlu).
2. Puode išlydome sviestą ir sutirštintą karamelizuotą pieną, išmaišome iki vientisos masės. Supilame ant sausainių, beriame pistacijas ir viską labai gerai išmaišome.
3. Gautą masę dedame ant maistinės plėvelės ir susukame į ruloną. Dedame į šaldytuvą ir laukiame, kol tinginys sustings.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.