Ingredientai:
- juodos duonos su saulėgrąžomis;
- 200 g rūkytos lašišos;
- 1 nedidelis avokadas;
- 1 mėlynasis svogūnas;
- druskos;
- pipirų;
- trupučio citrinos sulčių;
- 2 valg. šaukšt. majonezo.
Gaminimas:
1. Iš juodos duonos išspaudžiame apskritimus (tam aš naudoju konditerinį žiedą).
2. Lašišą, avokadą, mėlyną svogūną smulkiai supjaustome. Pagardiname druska, pipirais ir citrinos sultimis. Dedame majonezo ir gerai išmaišome.
3. Gautą tartarą dedame per konditerinį žiedą ant duonelės, papuošiame ir patiekiame!
Pastaba: Galima naudoti skrudintą baltą duoną, tartarą galima dėti kaip užtepą ant brusketų, taip pat pagardinti kapotais žalumynais.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.