Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurimėlio virtuvė“: omletas su kriaušėmis ir gorgonzolos sūriu

Savaitgalis – puikus metas išsikepti nuostabų omletą, kurio receptu dalijasi profesionalus kulinaras, tinklaraštininkas Aurimas Alionis. Neišsigąskite egzotiškų omleto ingredientų, rezultatas bus puikus!
Omletas su kriaušėmis ir gorgonzolos sūriu
Omletas su kriaušėmis ir gorgonzolos sūriu / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

  • 4 kiaušiniai;
  • 100 ml riebios grietinėlės;
  • 100 g šaltai rūkytos šoninės;
  • 100 g gorgonzolos sūrio;
  • 1 kriaušė;
  • druskos;
  • pipirų.

Gaminimas:

1. Ant silpnos ugnies įkaitiname nedideles keptuvėles, kurias galima kišti į orkaitę. Jose apkepiname smulkintą šoninę kepiname, kol gražiai apskrus. Tada supilame plaktus kiaušinius su grietinėle (plakinį pagardiname druska ir pipirais). Sudedame smulkintą kriaušę ir dalį gorgonzolos sūrio.

2. Keptuvėles dedame į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 10 min.

3. Patiekiant pabarstome likusiu smulkintu gorgonzolos sūriu ir žalumynais.

Tinklaraštininko nuotr. /Omletas su kriaušėmis ir gorgonzolos sūriu
Tinklaraštininko nuotr. /Omletas su kriaušėmis ir gorgonzolos sūriu

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai