Ingredientai:
- 4 kiaušiniai;
- 100 ml riebios grietinėlės;
- 100 g šaltai rūkytos šoninės;
- 100 g gorgonzolos sūrio;
- 1 kriaušė;
- druskos;
- pipirų.
Gaminimas:
1. Ant silpnos ugnies įkaitiname nedideles keptuvėles, kurias galima kišti į orkaitę. Jose apkepiname smulkintą šoninę – kepiname, kol gražiai apskrus. Tada supilame plaktus kiaušinius su grietinėle (plakinį pagardiname druska ir pipirais). Sudedame smulkintą kriaušę ir dalį gorgonzolos sūrio.
2. Keptuvėles dedame į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 10 min.
3. Patiekiant pabarstome likusiu smulkintu gorgonzolos sūriu ir žalumynais.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.