Ingredientai:
- 4 kiaušinių;
- 100 ml pieno;
- 50 g tarkuoto kietojo sūrio;
- 1 arbat. šaukšt. prieskonių, tinkančių omletui;
- 2 riekelės Serano kumpio;
- druskos;
- pipirų;
- sviesto, keptuvėlėms ištepti;
- papuošimui: mažų pomidoriukų, šviežio baziliko, gorgonzolos sūrio, alyvuogių.
Gaminimas:
1. Į dubenį mušame kiaušinius, pilame pieną, beriame tarkuotą kietąjį sūrį, omleto prieskonių, druskos, pipirų. Viską lengvai išplakame. Dedame smulkintą Serano kumpį.
2. Mažas keptuvėles ar vieną didelę keptuvę ištepame sviestu, pilame kiaušinių masę ir dedame į orkaitę. Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15 minučių.
3. Patiekiame su pomidoriukais, gorgonzolos sūriu, baziliko lapeliais ir alyvuogėmis.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.