Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurimėlio virtuvė“: svieste keptos krevetės

Vos keli ingredientai, o rezultatas nuos-ta-bus!
Svieste keptos krevetės
Svieste keptos krevetės / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

  • 500 g krevečių;
  • 100 g sviesto;
  • 1 citrinos nutarkuota žievelė ir sultys;
  • keli vyšniniai pomidoriukai;
  • šviežių petražolių;
  • 3–4 skiltelės česnako;
  • druskos;
  • pipirų.

Gaminimas:

1. Keptuvę įkaitiname, dedame sviesto ir ištirpiname. Dedame smulkintą česnaką ir pomidoriukus, perpjautus pusiau. Truputį pakepiname.

2. Galiausiai sudedame į keptuvę krevetes, beriame tarkuotos citrinos žievelės, pilame citrinos sulčių ir barstome smulkintomis petražolėmis. Paskaniname druska ir pipirais.

3. Patiekiame su skrudinta duonele.

Tinklaraštininko nuotr. /Svieste keptos krevetės
Tinklaraštininko nuotr. /Svieste keptos krevetės

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai