„Aurimėlio virtuvė“: svieste keptos krevetės

Vos keli ingredientai, o rezultatas nuos-ta-bus!
Svieste keptos krevetės
Svieste keptos krevetės / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

  • 500 g krevečių;
  • 100 g sviesto;
  • 1 citrinos nutarkuota žievelė ir sultys;
  • keli vyšniniai pomidoriukai;
  • šviežių petražolių;
  • 3–4 skiltelės česnako;
  • druskos;
  • pipirų.

Gaminimas:

1. Keptuvę įkaitiname, dedame sviesto ir ištirpiname. Dedame smulkintą česnaką ir pomidoriukus, perpjautus pusiau. Truputį pakepiname.

2. Galiausiai sudedame į keptuvę krevetes, beriame tarkuotos citrinos žievelės, pilame citrinos sulčių ir barstome smulkintomis petražolėmis. Paskaniname druska ir pipirais.

3. Patiekiame su skrudinta duonele.

Tinklaraštininko nuotr. /Svieste keptos krevetės
Tinklaraštininko nuotr. /Svieste keptos krevetės

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis