Ingredientai:
- 500 g krevečių;
- 100 g sviesto;
- 1 citrinos nutarkuota žievelė ir sultys;
- keli vyšniniai pomidoriukai;
- šviežių petražolių;
- 3–4 skiltelės česnako;
- druskos;
- pipirų.
Gaminimas:
1. Keptuvę įkaitiname, dedame sviesto ir ištirpiname. Dedame smulkintą česnaką ir pomidoriukus, perpjautus pusiau. Truputį pakepiname.
2. Galiausiai sudedame į keptuvę krevetes, beriame tarkuotos citrinos žievelės, pilame citrinos sulčių ir barstome smulkintomis petražolėmis. Paskaniname druska ir pipirais.
3. Patiekiame su skrudinta duonele.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.