„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

„Aurimėlio virtuvė“: varškėčiai su „Nutella“ padažu

Ir vėl varškėčiai! Nieko negaliu padaryti, bet aš juos tiesiog myliu! Galėčiau gaminti ir gaminti, o kaskart pakeitus vieną ar kitą ingredientą, galbūt padažą, išeina nauji skoniai
Varškėčiai su „Nutella“ padažu
Varškėčiai su „Nutella“ padažu / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

varškėčiams:

  • 250 g varškės (9 proc. riebumo);
  • 1 kiaušinis;
  • 2 šaukštai manų kruopų;
  • 2 šaukštai miltų;
  • 2 šaukštai cukraus;
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus;
  • žiupsnelis druskos;
  • miltų (apvoliojimui);
  • aliejaus (kepimui).

padažui:

  • 2 šaukštai „Nutella“ kremo;
  • 100 g grietinėlės.

Gaminimas:

1. Į dubenį dedame pertrintą varškę, mušame kiaušinį, beriame manų kruopas, miltus, cukrų, vanilinį cukrų, druską. Išminkome tešlą.

2. Drėgnomis rankomis formuojame varškėtukus, voliojame miltuose ir kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda.

3. Gaminime padažą. Į prikaistuvį pilame grietinėlę ir dedame „Nutella“. Kaitiname kol „Nutella“ ištirpsta ir padažas sutirštėja.

4. Patiekiame varškėtkus su padažu ir uogomis.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“