Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurimėlio virtuvė“: varškėčiai su „Nutella“ padažu

Ir vėl varškėčiai! Nieko negaliu padaryti, bet aš juos tiesiog myliu! Galėčiau gaminti ir gaminti, o kaskart pakeitus vieną ar kitą ingredientą, galbūt padažą, išeina nauji skoniai
Varškėčiai su „Nutella“ padažu
Varškėčiai su „Nutella“ padažu / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

varškėčiams:

  • 250 g varškės (9 proc. riebumo);
  • 1 kiaušinis;
  • 2 šaukštai manų kruopų;
  • 2 šaukštai miltų;
  • 2 šaukštai cukraus;
  • 1 šaukštelis vanilinio cukraus;
  • žiupsnelis druskos;
  • miltų (apvoliojimui);
  • aliejaus (kepimui).

padažui:

  • 2 šaukštai „Nutella“ kremo;
  • 100 g grietinėlės.

Gaminimas:

1. Į dubenį dedame pertrintą varškę, mušame kiaušinį, beriame manų kruopas, miltus, cukrų, vanilinį cukrų, druską. Išminkome tešlą.

2. Drėgnomis rankomis formuojame varškėtukus, voliojame miltuose ir kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda.

3. Gaminime padažą. Į prikaistuvį pilame grietinėlę ir dedame „Nutella“. Kaitiname kol „Nutella“ ištirpsta ir padažas sutirštėja.

4. Patiekiame varškėtkus su padažu ir uogomis.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai