Ingredientai:
- 250 g varškės;
- 2 valg. šaukšt. žemės riešutų sviesto;
- 1 kiaušinis;
- 1 valg. šaukšt. miltų;
- 1 prinokęs bananas;
- klevų sirupo;
- uogų, papuošimui.
Gaminimas:
1. Į dubenį dedame visus ingredientus, išskyrus klevų sirupą ir uogas, juos gerai išmaišome. Masę dedame į kepimo indą ir kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
2. Patiekiame pašlakstę klevų sirupu ir papuošę uogomis.
Pastaba: į apkepą galima dėti džiovintų vaisių ar uogų, smulkintų riešutų ar sėklų.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.