Ingredientai:
- 500 g karpio nugarėlių;
- 2 kiaušiniai;
- 2 valg. šaukšt. majonezo;
- 2 valg. šaukšt. krakmolo;
- druskos;
- pipirų;
- mairūno;
- 2 skiltelės česnako;
- aliejaus (kepimui).
Gaminimas:
1. Nuo karpio nugarėlių pašaliname odą ir ašakas. Karpio mėsą supjaustome mažais gabaliukais. Į kapotą mėsą mušame kiaušinius, dedame krakmolo, majonezo, smulkinto česnako, beriame druskos, pipirų ir mairūno. Viską gerai išmaišome.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir šaukštu dedame tešlą į keptuvę. Kepsnelius kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
3. Patiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, hobis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.