Ingredientai:
- 1 kamambero sūris (100 g);
- 100 g rūkytos šoninės juostelėmis;
- 2 skiltelės česnako;
- 1 arbat. šaukšt. rudojo cukraus;
- pipirų;
- čiobrelių.
Gaminimas:
1. Sūrį pabarstome pipirais ir čiobreliu, įtriname smulkintu česnaku. Apvyniojame rūkytos šoninės juostelėmis. Dedame į kepimo indą ir kepame iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Tada pabarstome ruduoju cukrumi ir dar pakepame 5 min.
2. Patiekiame su skrudinta duonele, figų ar kitu džemu, šviežiomis uogomis ar vaisiais.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.