Ingredientai:
- 250 g varškės (9 proc. riebumo);
- 1 kiaušinis;
- 1 valg. šaukšt. manų kruopų;
- 1 valg. šaukšt. miltų;
- druskos;
- pipirų;
- mairūno;
- aliejaus (kepimui).
Gaminimas:
1. Visus ingredientus dedame į dubenį ir išminkome tešlą. Formuojame varškėčius, apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
2. Patiekiame su rūkyta arba sūdyta lašiša, avokado „salsa“ (1 avokadas, 1 šaukštelis citrinos sulčių, druskos ir pipirų). Papuošiame žalumynais.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.