Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Avienos sriuba su avinžirniais ir pomidorais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Avienos sriuba su avinžirniais ir pomidorais
Avienos sriuba su avinžirniais ir pomidorais / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 6 porcijos

Kalorijos: 176 kcal

Paruošimo laikas: 25 min.

Ingredientai:

  • „Vapeur“ garuose ruošti avinžirniai, 425 ml, 1 skardinė
  • Avienos faršas – 400 g
  • Mėsos sultinys – 600 ml
  • Svogūnai – 2 vnt.
  • Pomidorai – 2 vnt.
  • Česnakai – 1 skiltelė
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai
  • Medus – 2 šaukštai
  • Prieskoniai Chmeli-Suneli – 1 arbat. šaukšt.
  • Pipirai – pagal skonį
  • Druska – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Svogūnus ir šviežius pomidorus supjaustykite smulkiais kubeliais.
  2. Puode įkaitinkite augalinį aliejų, 2-3 minutes apkepinkite svogūnus. Sudėkite faršą ir, nustatę didelę liepsną, 2-3 minutes pakepkite jį, nuolat maišydami.
  3. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Nustatę vidutinę temperatūrą, pavirkite 4-5 minutes, nugriebkite putas.
  4. Viską užvirinkite, supilkite medų, suberkite sutrintą česnako skiltelę, šviežius pomidorus, avinžirnius, „Chmeli-suneli“ prieskonius ir, nustatę vidutinę temperatūrą, pavirkite 4-5 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Rekomendacijos:

Paruoškite sriubą iš vakaro. Visos su mėsa pagamintos sriubos palaikytos įgauna geresnį skonį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas