Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai: visi smaguriai bus pasotinti!

Šie blyneliai pasotins ir ryte, ir vakare, o jei mėgstate saldžiau – atstos ir pietus. Dėkojame skaitytojai Laimai už receptą ir kviečiame ragauti!
Avižinių dribsnių ir bananų blynai
Avižinių dribsnių ir bananų blynai / Laimos Kulikajevienės nuotr.

Avižinių dribsnių ir bananų blyneliams reikės:

  • 2 kiaušinių,
  • 1 didelio prinokusio banano,
  • 3 valg. š. avižinių dribsnių,
  • žiupsnelio druskos,
  • kokosų aliejaus (kepimui).

Gaminimas:


Bananą sutrinti šakute, į jį sudėti avižinius dribsnius, druską ir kiaušinius. Viską gerai išmaišyti. Kepti blynus iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu kokosų aliejaus. Patiekti su mėgstama uogiene.

Skanaus!

Dėkojame Laimai K. už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti gardžių „Piemenėlio“ produktų rinkinį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais