Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baklažanų apkepas su apskrudusia sūrio plutele

Baklažanai – viena nuostabiausių daržovių, kurią mums dovanoja ruduo. Švelnus, tačiau labai išraiškingas skonis leidžia baklažanus naudoti daugelyje patiekalų. Šiandien šefas Reinis siūlo mums išsikepti apkepą – juo drąsiai galite vaišinti net pačius išrankiausius svečius!
NORFA- Baklažanų apkepas
Baklažanų apkepas

Apkepui reikės:

  • 30 g aliejaus,
  • 10 g petražolių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
  • 5 g česnako,
  • 300 g baklažanų,
  • 100 g kuskuso,
  • 200 g vandens,
  • 30 g sviesto,
  • 60 g rūkytos šoninės juostelių,
  • 150 g vyšninių pomidoriukų,
  • 50 g konservuotų pomidorų,
  • 125 g mocarelos,
  • 10 g čiobrelių.

Kaip gaminti šį apkepą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Skanaus!

VIDEO: Baklažanų apkepas su apskrudusia sūrio plutele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais