Baklažanų salotos su avinžirniais ir vištienos file

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Baklažanų salotos su avinžirniais ir vištienos file
Baklažanų salotos su avinžirniais ir vištienos file / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 2 porcijos

Kalorijos: 118 kcal

Paruošimo laikas: 20 min.

Ingredientai:

  • „Vapeur“ garuose ruošti avinžirniai, 425 ml, 1 skardinė
  • Baklažanas – 2 vnt.
  • Vištienos file – 300 g
  • Mėtos – 4 šakelės
  • Alyvuogių aliejus – 6 šaukštai
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Malta paprika – 2 arbat. šaukšt.
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

1. Baklažanus supjaustykite 1 сm storio skiltelėmis, įberkite druskos, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, suvyniokite į foliją ir pakepkite įkaitintoje iki 200 °С orkaitėje apie 10 minučių. Vėliau supjaustykite kubeliais.

2. Vištienos file supjaustykite mažais gabalėliais, apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir paprika maždaug 10 minučių.

3. Į dubenį sudėkite susmulkintus česnakus, avinžirnius, vištieną, baklažanus ir kapotas mėtas. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.

Rekomendacijos:

Vištienos file galima šiek tiek pamušti, kad ji būtų minkštesnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų