Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Baklažanų užkandėlė, ruošta ant grilio: ilgai neužtruksite

Baklažanai kepti ant grilio gali būti tiek puikus garnyras, tiek ir pagrindinis patiekalas. O jau kvapas ir skonis tikrai nenuvils!
Kepti baklažanai
Kepti baklažanai / 123RF.com nuotr.

Jums reikės:

baklažanų,

druskos,

2 valg. š. aliejaus,

žiupsnelio pipirų,

po 1 valg. š. citrinų sulčių ir kapotų petražolių.

Kaip gaminti:

1. Baklažanus supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska ir palikite 15 min. pastovėti, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

2. Dubenėlyje sumaišykite 2 šaukštus aliejaus, po šaukštą citrinų sulčių ir kapotų petražolių, įberkite žiupsnelį pipirų.

3. Baklažanų griežinėlius patepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių po 2–3 min. iš kiekvienos pusės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos