Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baklažanų užkandėlė, ruošta ant grilio: ilgai neužtruksite

Baklažanai kepti ant grilio gali būti tiek puikus garnyras, tiek ir pagrindinis patiekalas. O jau kvapas ir skonis tikrai nenuvils!
Kepti baklažanai
Kepti baklažanai / 123RF.com nuotr.

Jums reikės:

baklažanų,

druskos,

2 valg. š. aliejaus,

žiupsnelio pipirų,

po 1 valg. š. citrinų sulčių ir kapotų petražolių.

Kaip gaminti:

1. Baklažanus supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska ir palikite 15 min. pastovėti, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

2. Dubenėlyje sumaišykite 2 šaukštus aliejaus, po šaukštą citrinų sulčių ir kapotų petražolių, įberkite žiupsnelį pipirų.

3. Baklažanų griežinėlius patepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių po 2–3 min. iš kiekvienos pusės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas