Jums reikės:
- Skardinės konservuotų bolivinių balandų,
- skardinės konservuotų juodųjų pupelių,
- 2 didelių apelsinų,
- kelių šaukštų alyvuogių aliejaus,
- 2 arbat. šaukštelių obuolių sidro acto,
- 1/2 arbat. šaukštelio medaus,
- 1/2 arbat. šaukštelio druskos,
- maltų juodųjų pipirų,
- pjaustytos kalendros,
- 1/2 mažo raudonojo svogūno,
- saujos pjaustytos kalendros.
Gaminimas:
Į norimo dydžio dubenėlį įpilkite alyvuogių aliejaus.
Tuomet įpilkite 1/2 arbat. šaukštelio medaus.
Papildykite maltais kalendrų milteliais.
Įtarkuokite apelsino žievelės, pabarstykite druska ir pipirais.
Taip pat sudėkite ir juodąsias pupeles.
Suberkite griežinėliais supjaustytą svogūną, apelsiną ir kalendrą.
Galiausiai užpilkite paruoštą padažą ir skanaukite!