Laukiantis vaiko ėmė kurti nealkoholinius kokteilius
Nuo mokyklos laikų Šarūnė save laikė tiksliuke – jai visada patiko fizika, matematika, o tai natūraliai atvedė ją prie darbo statybų versle. Moteris įsidarbino vienoje iš projektavimo įmonių, tačiau tai, kaip pati šypsodamasi pastebi, niekaip nebuvo susiję su nuosavu verslu ar kokteiliais – tuo, kuo užsiima dabar.
„Čia turbūt vienas tų atvejų, kai viskas gyvenime atsitinka organiškai, – sako Š.Bereikienė, kuriai, laukiantis antro vaiko, gimė mintis įkurti nealkoholinių gėrimų verslą.
– Laisvalaikiu su dar kelių draugių šeimomis mėgdavome susitikti, daryti degustacines vakarienes išbandant naujus receptus, padažus, kokteilius. Su draugėmis kūdikių ėmėme lauktis panašiu metu – skirtumas buvo tik keli mėnesiai. Nors sakoma, kad per nėštumą niekas gyvenime nepasikeičia, tai nėra tiesa.“
Anot Šarūnės, laukiantis vaiko, negali visko valgyti, turi save prisižiūrėti, stebėti maisto racioną, kuris negali būti, pavyzdžiui, aštrus. Į negalimų produktų sąrašą pakliuvo ir alkoholiniai gėrimai.
„Atsirado tuštuma, gyvenimas staiga pasidarė blankesnis. Galvojome, kad nesąmonė – XXI a., todėl kas nors tikrai turėtų būti išradęs, kuo galima pakeisti negalimus produktus. Prisimenu, buvo vasara, internetas ūžė nuo spritzų. Ėmus domėtis, atradome nealkoholinį kokteilį „Orange Spritz“, nuo kurio ir prasidėjo „CinCin“ kelionė“, – pasakoja Š.Bereikienė.