Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Bulvės, įdarytos rūkyta lašiša ir garstyčiomis – tikras skanumėlis!

Bulvės – visada gera idėja! Paskaninkite jas lašiša ir pradžiuginsite šeimą puikiais ir sočiais pietumis.
Bulvės, įdarytos lašiša
Bulvės, įdarytos lašiša / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

4 bulvių,

25 g sviesto,

200 g lašišos,

2 šaukštų šviežių žirnelių,

šaukšto garstyčių,

puodelio tarkuoto sūrio,

aliejaus skardai ištepti.

Kaip gaminti:

1. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių, kepimo skardą ištepkite aliejumi.

2. Bulves gerai nuplaukite ir perpjaukite išilgai pusiau. Dėkite į skardą ir kepkite 30–40 minučių, iki suminkštės. Išimkite ir palikite atvėsti.

3. Lašišą susmulkinkite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite pusę sviesto, suberkite lašišą ir maišydama pakepinkite iki ji taps šviesios spalvos.

4. Atsargiai, nepažeisdami sienelių, išskobkite bulvių minkštimą. Sumaišykite jį su sviestu, garstyčiomis, lašiša ir žirneliais.

5. Dėkite masės į bulvių puseles, užberkite sūrio ir kepkite 10–15 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos