Bulvinių blynų sezonas: patarimai, kuriuos verta žinoti, ir eksperčių gudrybės

Bulvinių blynų gerbėjai juos kepa ir skanauja vos pasirodo pirmosios šviežios bulvės. Tiesa, kartais kyla šiokių tokių iššūkių, nes bulvės jaunos, tad pagaminta masė greit skystėja. Tačiau rugsėjis, spalis jau pats tas metas bulviniams blynams – darosi vėsu, norisi sotaus maisto, o bulvės brandžios. Ką verta žinoti, kad blynai pavyktų, ir kokiais mažais triukais vadovaujasi maisto gaminimo entuziastės ir ekspertės?
Bulviniai blyneliai
Bulviniai blyneliai / Vida Press nuotr.

Nors, atrodytų, patiekalas elementarus – tik bulvės ir dar keli ingredientai, keliais svarbiais patarimais verta vadovautis. O kokiais papildomais triukais kliautis – kuo blynus paskaninti ir ant ko kepti – jau kiekvieno valia spręsti.

Savo bulvinių blynų kepimo įpročiais bei girdėtais patarimais pasidalijo kulinarės, maisto tinklaraštininkės Renata Ničajienė, Elžbieta Monkevič ir Laura Galkinaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis