Burnoje tirpstantys varškės blyneliai

Lengvi ir purūs, šie varškėtukai valgytojus pavergia nuo pirmojo kąsnelio. Norėtumėt matyti nuo skanumo alpstančią šeimą?
Varškės blyneliai
Varškės blyneliai / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 500 g smulkios riebios varškės,
  • 2 kiaušinių,
  • 100 g cukraus,
  • 15 g vanilinio cukraus,
  • žiupsnelio druskos,
  • 1 arb. š. kepimo miltelių,
  • 2 stiklinių miltų.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite visus produktus. Miltų kiekis gali skirtis priklausomai nuo varškės. Jeigu naudosite šlapesnę, miltų reikės daugiau. Tešla turi gautis beveik lengvai kočiojama.

Pirštais atžnybkite jos gabaliuką ir miltuotomis rankomis suplokite ploną paplotėlį. Kepkite įkaitintame kokoso aliejuje. Patiekite su mėgstama uogiene arba grietine.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų