Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cepelinų diena: paprasti, bet svarbūs patarimai ir keli patikrinti receptai

Pirmąjį vasario sekmadienį minima Pasaulio cepelinų diena. Vieni cepelinus garbina ir be jų savo valgiaraščio neįsivaizduoja, kiti vertina gal kiek ironiškai ar nevalgo dėl skirtingų priežasčių: neskanu, per sunku, yra ir įdomesnių patiekalų. Nors cepelinų kasdien valgyti nerekomenduojama, retkarčiais jais gali pasimėgauti ir sveikuoliai ar lengvų patiekalų gerbėjai.
Cepelinai
Cepelinai / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Gaminti cepelinus namuose šiais laikais ryžtasi ne visi – vieniems per daug darbo, kiti bijo nesėkmių. O tie, kas įgudę juos formuoti ir virti, tik gūžčioja pečiais – „nieko čia sudėtingo!“. Tad į kokius patarimus verta atsižvelgti, jei nutarėte ruošti cepelinus patys?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?