2024 01 20

Čičinsko kepsnys – aukštaitiškos virtuvės pasidžiavimas, kuriam atsispirti neįmanoma

Panevėžio miesto gastronomijos šedevru vadinamas Čičinsko kepsnys yra kulinarinio paveldo palikimas. Kiti regionai jo gal ir nežino, nors ir dalis vietinių autentišką jo gaminimo būdą ilgą laiką laikė paslaptyje.
„Čičinsko“ kepsnys, patiektas „siauruko“ depe
„Čičinsko“ kepsnys, patiektas „siauruko“ depe / Karolinos Stažytės nuotr.

Laiko ir kruopštumo jį gaminant prireiks, bet kartoti – neabejotinai norėsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas: spręsk ir laimėk elektrinį dantų šepetėlį sau!
„Moerie“ plaukų priežiūros priemonių veidu tapo K.Meschino: pamilau jas jau po pirmo galvos plovimo
Reklama
Jautienos troškiniai – tobulas maistas šaltajam sezonui: vos kelios taisyklės ir gaminsite lengva ranka
Reklama
5 Graikijos kurortai – ką rinktis: salas ar sostinę?