„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Čirškiname aštrius pjausnius: patiks trokštantiems nepamirštamo skonio

Atsibodo prėskas maistas? Pasismailinkite liežuvį – laukia aštrūs ir sodrūs išbandymai.
Aštrūs pjausniai
Aštrūs pjausniai / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

  • 2 kiaulienos pjausnių,
  • 2 saliero stiebų,
  • pomidoro,
  • svogūno,
  • 2 skiltelių česnako,
  • 200 g puskiečio sūrio,
  • žiupsnelio maltos aitriosios paprikos, šviežiai maltų juodųjų pipirų,
  • aliejaus kepimui,
  • šviežių krapų apibarstymui,
  • briuselinių kopūstų patiekimui.

Kaip gaminti:

1. Pjausnius įdėkite į polietileninį maišelį ir išmuškite kočėlu. Paskui įtrinkite druska, pipirais, malta aitriąja paprika ir išspaustais česnakais.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsą ir apkepkite iš abiejų pusių.

3. Salierus, pomidorą ir svogūną supjaustykite griežinėliais. Juos apkepkite toje pačioje keptuvėje, kur čirškinote mėsą.

4. Keptuvę išvalykite, pašlakstykite aliejumi, įkaitinkite iki neaukštos temperatūros ir sudėkite kepsnius, ant jų klokite daržoves, užtarkuokite sūrio. Uždenkite keptuvę ir kaitinkite, kol sūris išsilydys.

5. Kitoje keptuvėje aliejuje tuo metu apskrudinkite briuselinius kopūstus, apibarstykite druska ir pipirais. Tiekite kepsnius su kopūstėliais, apibarstę šviežiais krapais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs