Cukinijų ir morkų keksiukai: tiesiog tirpsta burnoje

Daržovių turite apsčiai, tačiau gaminti vien mišraines atsibodo? Daržo gėrybes kuo puikiausiai galite panaudoti ir skaniausiems kepiniams paruošti. Prekybos tinklo „Maxima“ kulinarijos meistrai pranešime žiniasklaidai dalijasi receptu, kuriam abejingų neliks, – šiuos cukinijų ir morkų keksiukus su malonumu krims kiekvienas.
Cukinijų ir morkų keksiukai
Cukinijų ir morkų keksiukai / Pranešimo aut. nuotr.

Ingredientai

  • 250 g cukinijos;
  • 70 g morkų;
  • 150 g miltų;
  • 1 vnt. kiaušinio;
  • žiupsnelis druskos.

Kaip gaminti?

  1. Sutarkuokite cukiniją, apibarstykite druska ir palikite nuvarvėti kiaurasamtyje apie 30 min.
  2. Į šią masę įtarkuokite morką, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, viską gerai sumaišykite.
  3. Paruoštą masę sudėkite į keksiukų formeles ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų