Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 18

Cukinijų žiedai, įdaryti rikota: tai kelias į gurmanų širdį

Ar esate skanavę ką nors subtilesnio ir estetiškesnio nei cukinijų žiedai? O jei dar įdarytumėte juos rikotos sūriu ir apkeptumėte..? Toks užkandis itin populiarus Italijos ir Prancūzijos regionuose, bet lengvai pagaminamas ir Lietuvoje.
Kepami cukinijų žiedai
Kepami cukinijų žiedai / Kristinos Kanišauskaitės-Šaltmerės nuotr.

Žinoma, ne paskutinė vieta tenka ir estetiškam keptų žiedų pateikimui. Bet nepavykti tiesiog negali. Pasidairykite šių geltonų gražuolių turgavietėse ar ūkininkų kioskeliuose ir skanaukite, ypač tinka per karščius. Sotu, nesudėtingai paruošiama ir taip gražu.

Šiam patiekalui reikės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas