Daug baltymų ir jokios mėsos: suvožtinis vegetarams

Suvožtiniai su grikių dribsniais ir raudonosiomis pupelėmis subalansuoti vegetarams, bet yra tokie sotūs ir pilni skonių, kad patiks ir mėsėdžiams!
Burgeriai thumbnail (print)
Vegetariški suvožtiniai / Partnerio nuotr.

Turite receptą, kuriuo taip pat norėtumėte pasidalinti? Siųskite adresu namusefas@15min.lt, dalyvaukite konkurse ir kas savaitę laimėkite po dėžę „Coca Cola“ bei „Body Shop“ prizus!

Daugiau apie konkursą skaitykite čia.

Suvožtiniams reikės:

  • 400 g virtų raudonųjų pupelių
  • 100 ml grikių dribsnių
  • 100 ml virtų trintų bulvių
  • 1 raudonojo svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 100 ml kukurūzų
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 1 šaukštelio kumino
  • 2 šaukštų pieno be laktozės
  • Alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipirų

Kaip paruošti suvožtinius, žiūrėkite videorecepte:

VIDEO: Daug baltymų ir jokios mėsos: suvožtinis vegetarams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis