Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Daugelio pamėgti gurmaniški produktai – jau ir nuolatiniame „Lidl“ asortimente

Žemų kainų prekybos tinklas „Lidl“ garsėja ne tik kainomis ir aukšta prekių kokybe, bet ir išskirtinių produktų pasiūlymais. Siekiant pirkėjams užtikrinti dar gausesnį pasirinkimą, „Lidl“ nuolatinį asortimentą papildė pirkėjų jau pamėgtomis ir išsiilgtomis prekėmis. Nuo šiol jų bus galima rasti ne tik specialių akcijų metu, bet ir bet kada užsukus į „Lidl“ parduotuves visoje Lietuvoje.
Daugelio pamėgti gurmaniški produktai – jau ir nuolatiniame „Lidl“ asortimente
Daugelio pamėgti gurmaniški produktai – jau ir nuolatiniame „Lidl“ asortimente / „Lidl“ nuotr.
Temos: 3 Receptai Lidl Maistas

Jau nuo pirmadienio visose „Lidl“ parduotuvėse pirkėjai gali rasti ne vieną dešimtį pamėgtų produktų, kuriuos anksčiau buvo galima įsigyti tik teminių savaičių metu. Tarp tokių – 2,49 Eur kainuojanti „Dulano Selection“ iberiškos kiaulienos vytinta pelėsinė dešra „Fuet Iberico“ ir daugelio pamiltas „Italiamo“ pesto padažas, kurio pakuotę įsigyti galima vos už 1,49 Eur.

Išskirtinių gurmaniškų prekių gerbėjų laukia taip pat itin pamėgtas ir be galo patogus naudoti „Primadonna“ purškiamas alyvuogių aliejus: 200 ml įvairių rūšių aliejaus – už 5,99 Eur.

Išplėstu nuolatiniu asortimentu apsidžiaugs ir grilio entuziastai: nuo šiol grilinti tikrai bus galima visus metus! Šviežios mėsos šaldytuvuose pirkėjai kviečiami ieškoti „Grill&Fun“ marinuotų kepamųjų kiaulienos dešrelių, kurių rinkinio (375 g) kaina – 3,49 Eur. Tuo metu kilogramas populiariųjų „Grill&Fun“ marinuotų kiaulienos šonkaulių kainuos 7,49 Eur.

Vasara nesibaigs ir ledų gerbėjams, nes šaldikliuose rasite dar daugiau pasirinkimo: nuolatiniame asortimente savo vietą rado daugelio pamėgti „Gelatelli“ itališko stiliaus valgomieji ledai. Ten pat – ir gardieji kelių rūšių „Gelatelli Double“ ledai, kurių kaina – tik 3,49 Eur. Už tokią kainą įsigysite ir „Gelatelli“ valgomųjų ledų batonėlių su padidintu baltymų kiekiu. „Gelatelli“ ledai – itališka kokybė už mažą kainą, o jų gamyboje naudojama pagal „Rainforest Alliance“ programą sertifikuojama kakava.

„Kakavą auginantys ūkininkai susiduria su įvairiais iššūkiais. Rinkdamiesi „Rainforest Alliance“ sertifikato logotipu – žalia varlyte – pažymėtą gaminį, remiate ūkininkus, kurie rūpinasi savo darbuotojais ir mūsų planetos ištekliais. Ši ne pelno siekianti organizacija padeda gerinti darbuotojų ir jų šeimų gyvenimo sąlygas, mažinti skurdą, skatinti tvaresnį žemės ūkį, biologinės įvairovės ir miškų apsaugą“, – teigia „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas A. Bubnelis.

Atnaujinto „Lidl“ asortimento prekes galima pamatyti specialiame reklaminiame leidinuke internete, adresu www.lidl.lt, taip pat mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“.

„Lidl“ nuotr./Daugelio pamėgti gurmaniški produktai – jau ir nuolatiniame „Lidl“ asortimente
„Lidl“ nuotr./Daugelio pamėgti gurmaniški produktai – jau ir nuolatiniame „Lidl“ asortimente

Pamils kiekvienas: Italijos įkvėpti makaronai su pomidorais ir pesto padažu

Tam, kad pažintis su naujo asortimento pasiūlymais būtų dar malonesnė, „Lidl“ virtuvės meistrai kviečia pasigaminti Italijos įkvėptus makaronus su pomidorais. Įstabaus skonio jiems suteiks ir pirkėjų pamėgtas, tik 1,49 Eur kainuojantis „Italiamo“ pesto padažas, kuris nuo šiol – taip pat nuolatiniame asortimente.

Dviems vakarieniautojams reikės:

  • 125 g „Combino“ visų grūdo dalių „Penne“ makaronų;
  • 40 g šviežio „Italiamo“ pesto padažo;
  • 50 g „Milbona“ sūrio „Grada Padano“;
  • 4–5 lietuviškų avietinių pomidorų;
  • 2 skiltelių česnako;
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus;
  • Druskos, pipirų pagal skonį;
  • Šviežio baziliko lapelių papuošimui.

Dideliame puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir suberkite makaronus. Virkite juos apie 10 minučių.

Kol makaronai verda, susmulkinkite česnaką ir pakepinkite jį įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Pomidorus supjaustykite kubeliais ir taip pat sudėkite į keptuvę. Kepkite, kol jie paminkštės. Įberkite žiupsnelį druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Makaronams bebaigiant išvirti, nusemkite samtį makaronų vandens ir įpilkite į keptuvę. Pamaišykite, kad pomidorai būtų lengvai apsemti. Tuomet įdėkite pesto padažo ir dar kartą viską išmaišykite.

Makaronams išvirus, juos nukoškite ir sudėkite į keptuvę. Sumaišykite su ruošiamu padažu ir pakaitinkite apie minutę.

Paruoštus makaronus sudėkite į lėkštes. Užtarkuokite sūrio, papuoškite šviežio baziliko lapeliais ir patiekite. Skanaus!

Kokybiškų ir nebrangių naujo asortimento prekių jau dabar galite rasti visose 74 „Lidl“ parduotuvėse 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas