Ugnies šiam receptui suteikia „Maggi“ aštrus padažas „Salsa TEXICANA“.
Reikės:
- Tortilijų,
- malto kiaulienos kumpio,
- morkų,
- paprikos,
- svogūnų,
- česnako,
- mėgstamų daržovių salotoms,
- aliejaus kepimui,
- prieskoninių žolelių,
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimas:
Pirmiausia įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepiname tarkuotą morką, susmulkintus svogūnus bei papriką. Daržovėms apkepus, beriame faršą. Maišydami kepame, kol bus visiškai gatavas. Pagardiname druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis, česnaku ir dedame norimą kiekį padažo. Jis aštrus, tad siūlau vis paragauti.
Susismulkiname norimų daržovių salotoms – kopūsto, agurko, pomidorų.
Ant tortilijos dedame kelis šaukštus mėsos įdaro, beriame daržovių. Jeigu norime sultingiau – galime pagardinti majonezu, jeigu dar trūksta aštrumo – dedame „Maggi“ padažo.
Tortiliją susukame į ritinėlį, suspaudžiame ir dedame į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakepiname. Patiekiame iš karto su šviežiomis daržovėmis ir „Maggi“ padažu.
Skanaus!
Ingrida
Kviečiame ir Jus dalyvauti rudeniškų receptų konkurse ir laimėti gausybę „Maggi“ prizų!