Desertas ir užkandis viename: itin greitai pagaminami balto šokolado triufeliai su sūriu

Kartais taip norisi ko nors skanaus ir netikėto, be to, kad tai nepareikalautų itin daug laiko virtuvėje. Balto šokolado triufeliai su brandintu sūriu – puikus užkandis ir desertas viename, kurį pagaminsite itin greitai! Jis gali tapti ne tik puikiu pasilepinimu kasdienybėje, bet ir tobulai tiks Velykų stalui.
Balto šokolado triufeliai su sūriu
Balto šokolado triufeliai su sūriu / Gamintojo nuotr.

Desertas ir užkandis viename – balto šokolado triufeliai su VILVI „Memel Prussia“ 3 mėnesius brandintu sūriu.

Patiks ir mažiems, ir dideliems!

Jums prireiks:

  • 40g kietojo VILVI Memel Prussia sūrio
  • 200g balto šokolado
  • 60g grietinėlės (36%)
  • Saujos graikinių arba migdolų riešutų

Taip pat galima naudoti liofilizuotų spanguolių miltelius.

Gamintojo nuotr./Balto šokolado triufeliai su sūriu
Gamintojo nuotr./Balto šokolado triufeliai su sūriu

Gaminame:

1. Sūrį sutarkuoti, o šokoladą susmulkinti.

2. Grietinėlę užvirti ir supilti ant sūrio. Išmaišyti. Po to sudėti šokoladą. Jeigu sunkiai tirpsta, galima palaikyti virš garų vonelės ir maišyti, kol viskas susijungs. Normalu, jei liks šiek tiek sūrio drožlių.

3. Atvėsinti, uždengti maistine plėvele ir pastatyti nakčiai į šaldytuvą.

4. Po to imti po nedidelį kiekį masės ir tarp delnų formuoti rutuliukus. Juos apvolioti maltuose riešutuose, uogose ar kituose prieduose. Geriausia juos laikyti šaldytuve ir išimti prieš pat valgant.

Skanaus!

Gamintojo nuotr./Balto šokolado triufeliai su sūriu
Gamintojo nuotr./Balto šokolado triufeliai su sūriu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis