Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

DIENOS RECEPTAS

Apkepti koldūnai – paprasta, greita ir gardu!
Apkepti koldūnai
Apkepti koldūnai / Neringos Kalasauskaitės nuotr.

Apkepti koldūnai

Sudedamosios  dalys:

• 800 g koldūnų (1–2 pakeliai),

• 4 kiaušiniai,

• 2 valg. š. grietinės,

• 100–200 ml pieno,

• saldžioji paprika,

• nedidelis svogūnas,

• 1 arbat. š. bazilikų,

• 1 arbat. š. raudonėlių,

• žiupsnelis druskos,

• žiupsnelis maltų citrinpipirių.

 

Kaip gaminti:

1. Šaldytus koldūnus sudėkite į skardą.

2. Keptuvėje su įkaitintu sviestu apkepkite supjaustytą saldžiąją papriką ir smulkintą svogūną. Juos irgi sudėkite į skardą.

3. Kiaušinius išplakite su grietine ir pienu, užpilkite ant koldūnų ir apkeptų daržovių. Svarbu, kad plakinys visiškai uždengtų koldūnus.

4. Gausiai pagardinkite prieskoniais ir 30 min. kepkite 200 °C orkaitėje.

 

TAIP PAT SIŪLOME IŠBANDYTI:

Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Česnakinis bulvių apkepas su daug grietinės
Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Česnakinis apkepas

 

 

Česnakinis bulvių apkepas su daug grietinės

Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Žirnienė su aonkauliukais
Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Žirnienė

 

 

Žirnienė su šonkauliukais

Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Mėsos kukuliai
Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Mėsos kukuliai

 

 

Mėsos kukuliai su ruduoju padažu

Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Troakinys su perlinėmis kruopomis ir farau
Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Troškinys

 

 

Troškinys su perlinėmis kruopomis ir faršu

Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Kalakutienos sriuba guliaaas
Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Kalakutienos sriuba

 

 

Kalakutienos sriuba - guliašas su raugintais kopūstais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos