Restoraną atidarė gimtajame miestelyje
Maisto gaminimas Mariją traukė nuo pat mažens – kaip ji pasakoja, tuo metu šio amato daug mokėsi iš mamos ir močiučių. Nors augdama moteris neketino savo gyvenimo sieti su maistu, planai greitai pasikeitė.
„Išvažiavau mokytis į Kauną, kur studijavau anglų filologiją. Visgi besimokydama supratau, kad tai nėra dalykas, su kuriuo noriu sieti savo gyvenimą. Pradėjau mąstyti, bandžiau atrasti save ir taip gimė restorano idėja“, – prisimena M.Kuzmaitė.
Dar mokslų universitete metu kilusi mintis Marijos taip lengvai nepaleido. Galiausiai, pasikalbėjusi su šeima, ji nusprendė, kad svajones reikia pildyti.
„Prieš 5 metus galvoje tik sukosi mintis, o prieš maždaug 3–4 metus nusprendėme bandyti“, – pasakoja M.Kuzmaitė.
Pati kilusi iš Dusetų, Marija ilgai netruko sugalvoti, kur norėtų atidaryti savo restoraną – gimtasis miestelis jai pasirodė ideali vieta. Moters visai negąsdino mintis, kad gyventojų tokia maitinimosi vieta gali nesudominti – ji buvo įsitikinusi, jog kas nors vis tiek ateis.