„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
2023 04 16

Ekspertė atskleidžia nematomą restoranų pusę: plaukas ar vabaliukas lėkštėje – ne bjauriausia staigmena

Jei valgant restorane teko aptikti lėkštėje „dovanėlę“ – plauką ar kokį vabaliuką, ko gero, kuriam laikui praradote apetitą. Tačiau gastronomijos konsultantė Jurgita Viltrakienė teigia, jog nors ir nemalonu, tai viso labo fizinė tarša. Žymiai labiau gali pakenkti dalykai, kurių plika akimi nė nematome. Kita vertus, jei atkreipsit dėmesį į kai kurias smulkmenas, restorane galėsit jaustis ramiau. Arba atvirkščiai.
Jurgita Viltrakienė pamato ir daugeliui nematomą restoranų pusę
Jurgita Viltrakienė pamato ir daugeliui nematomą restoranų pusę / Vida Press, Redos Mickevičiūtės nuotr.

J.Viltrakienė restoranų verslą gerai pažįsta iš vidaus – visi jos darbai buvo susiję su šia sritimi, o pastaraisiais metais ji kartu su kolege Ieva Vaičiūnaite puoselėja gastronomijos konsultacijų agentūrą „Kitchen Rules“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs