Elenos tortilijos: improvizuokite ir skanaukite

Elena Kiliauskienė dalinasi puikiu receptu – skanutėlėmis tortilijomis, kurios puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei: „Tai patiekalas, kuris turi tikrai daug vietos improvizacijoms. Galima dėti bet kokią mėsą, galima naudoti konservuotas pupeles, avinžirnius. Kaip sakoma, skonis – draugų neturi. Gaminkite ir skanaukite“.
Elenos tortilijos
Elenos tortilijos / Elenos Kiliauskienės nuotr.

Jums reikės:

6 tortilijos blynų,

300 g vištienos filė,

250 g pievagrybių,

2 didelių pomidorų,

1 paprikos,

1 svogūno,

250 g konservuotų kukurūzų,

šviežių salotų,

150 g fermentinio arba kietojo tarkuoto sūrio,

žalumynų ir prieskonių pagal skonį.

Padažui:

150 ml majonezo,

Provanso žolelių,

3 skiltelių česnako,

1 valg. š. pomidorų padažo,

1 arbat. š. kario prieskonių.

Kaip gaminti:

1. Vištienos filė apkepkite su mėgstamais prieskoniais. Tada atskirai apkepkite pievagrybius šlakelyje aliejaus.

2. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su likusiais padažo ingredientais ir paruoškite padažą.

2. Kitus ingredientus susipjaustykite ir gaminkite tortilijas. Kepkite grilyje arba tiesiog sausoje keptuvėje po dangčiu, ant mažos kaitros, kad ištirptų sūris ir sušiltų visi produktai. Pagardinkite padažu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis