„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Elenos tortilijos: improvizuokite ir skanaukite

Elena Kiliauskienė dalinasi puikiu receptu – skanutėlėmis tortilijomis, kurios puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei: „Tai patiekalas, kuris turi tikrai daug vietos improvizacijoms. Galima dėti bet kokią mėsą, galima naudoti konservuotas pupeles, avinžirnius. Kaip sakoma, skonis – draugų neturi. Gaminkite ir skanaukite“.
Elenos tortilijos
Elenos tortilijos / Elenos Kiliauskienės nuotr.

Jums reikės:

6 tortilijos blynų,

300 g vištienos filė,

250 g pievagrybių,

2 didelių pomidorų,

1 paprikos,

1 svogūno,

250 g konservuotų kukurūzų,

šviežių salotų,

150 g fermentinio arba kietojo tarkuoto sūrio,

žalumynų ir prieskonių pagal skonį.

Padažui:

150 ml majonezo,

Provanso žolelių,

3 skiltelių česnako,

1 valg. š. pomidorų padažo,

1 arbat. š. kario prieskonių.

Kaip gaminti:

1. Vištienos filė apkepkite su mėgstamais prieskoniais. Tada atskirai apkepkite pievagrybius šlakelyje aliejaus.

2. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su likusiais padažo ingredientais ir paruoškite padažą.

2. Kitus ingredientus susipjaustykite ir gaminkite tortilijas. Kepkite grilyje arba tiesiog sausoje keptuvėje po dangčiu, ant mažos kaitros, kad ištirptų sūris ir sušiltų visi produktai. Pagardinkite padažu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“