Galetės, kišai ir kiti panašaus tipo kepiniai man labiausiai patinka tuo, kad visas sudedamąsias dalis galima pasiruošti iš anksto, viską laikyti šaldytuve iki prireiks. Skaniausi tokie patiekalai tik ką iškepti, tikrai nepašildyti rytojaus dieną. Tą dieną, kurią lauki svečių, nereikia nė kiek stresuoti, tik įkaitinti orkaitę ir sudėliojus viską ant kepimo skardos bei pašovus įorkaitę, galima eiti puoštis ir sutikinėti bičiulių.
2024 12 15
Nustebinkite svečius: galetė su moliūgais ir gorgonzola
Gruodį ne viena šeimininkė dairosi patiekalų, kuriuos patieks prie švenčių stalo susėdusiems svečiams. Šiais laikais pravartu pasirūpinti ne tik mėsiškais receptais, bet ir kažkuo gardžiu tiems, kurie mėsos nevartoja. Jei tokių svečių laukiu aš, paprastai kepu jiems pikantiškus kepinius su įvairiausiais nemėsiškais įdarais.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą