Gaminu kūrybingai #3: Pomidorinis avinžirnių troškinys

„Gaminu kūrybingai“ – 15min ir „Kotanyi“ receptų projektas, skirtas šiuolaikiškoms namų šeimininkėms, siekiančioms praturtinti virtuvę ir paįvairinti mitybą. Su subtiliai suderintomis žolelėmis ir prieskoniais patiekalus pagaminsite greitai ir skaniai bei įnešite į savo virtuvę naujų kulinarijos pokyčių. Gyvenk aistringai, gamink kūrybingai!
Pomidorinis avinžirnių troškinys
Pomidorinis avinžirnių troškinys / Shutterstock nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://s1.15cdn.lt/img/banners/Kotanyi/Kotanyi_nr3_880x2805.jpg
  • Avinžirnius užmerkite ir palikite per naktį išbrinkti. Išbrinkusius išskalaukite ir išvirkite.
  • Svogūnus, česnakus ir dešreles susmulkinkite ir suberkite į keptuvę su įkaitusiu aliejumi. Trumpai apkepkite.
  • Sukrėskite į keptuvę pomidorų tyrę, įberkite kmynų, aitriųjų pipirų, pagal skonį pasūdykite. Jei padažas rūgštokas, įberkite žiupsnelį cukraus. Patroškinkite.
  • Sukrėskite avinžirnius ir dar šiek tiek patroškinkite (geriau uždengtu keptuvės dangčiu), vis pamaišydami.
  • Prieš tiekdami galite pabarstyti smulkintais šviežios kalendros lapeliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų