Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaminu kūrybingai #7: Jautienos kepsnys su rozmarinais

„Gaminu kūrybingai“ – 15min ir „Kotanyi“ receptų projektas, skirtas šiuolaikiškoms namų šeimininkėms, siekiančioms praturtinti virtuvę ir paįvairinti mitybą. Su subtiliai suderintomis žolelėmis ir prieskoniais patiekalus pagaminsite greitai ir skaniai bei įnešite į savo virtuvę naujų kulinarijos pokyčių. Gyvenk aistringai, gamink kūrybingai!
Jautienos kepsnys su rozmarinais
Jautienos kepsnys su rozmarinais / Shutterstock nuotr.
Peržiūrėti turinį naujame langehttp://s1.15min.lt/img/banners/Kotanyi/Kotanyi_nr7_880x3147.jpg
  • Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.
  • Mėsą kruopščiai įtrinkite druska ir pipirais.
  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių.
  • Išimkite į lėkštę. Kiek atvėsinkite ir perriškite kepsnį kepimo virve.
  • Susmulkinkite morkas, salierą ir svogūną. Suberkite į orkaitėms tinkamą keptuvą, dėkite ant ugnies ir maišydama kaitinkite, iki daržovės išskirs sultis.
  • Sudėkite sviestą ir dar maišydama kepinkite apie 5 minutes.
  • Suberkite smulkintus rozmarinus, išmaišykite.
  • Ant viršaus padėkite mėsą ir uždenkite. Kepkite orkaitėje 2,5–3 valandas. Jei reikės, prieš tiekdama pagardinkite druska ir pipirais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais