Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greita ir gardu: grilyje kepti šonkauliukai

Jeigu atsibodo kepti šašlykus, pakeiskite meniu! Prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius šiandien siūlo paragauti gardžių grilyje keptų šonkauliukų!
Kepsniai
Kepsniai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šonkauliukus galite supjaustyti smulkiai, paliekant po vieną kauliuką, o galite palikti visą jų „armonikėlę“, tačiau tada juos kepti reikės gerokai ilgiau.

D.Bartošius šonkauliukus marinavo su garstyčiomis ir rozmarinu. Visą kepimo procesą ir patarimus rasite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais