Greita ir gardu: grilyje kepti šonkauliukai

Jeigu atsibodo kepti šašlykus, pakeiskite meniu! Prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius šiandien siūlo paragauti gardžių grilyje keptų šonkauliukų!
Kepsniai
Kepsniai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šonkauliukus galite supjaustyti smulkiai, paliekant po vieną kauliuką, o galite palikti visą jų „armonikėlę“, tačiau tada juos kepti reikės gerokai ilgiau.

D.Bartošius šonkauliukus marinavo su garstyčiomis ir rozmarinu. Visą kepimo procesą ir patarimus rasite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų