Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greita ir gardu: grilyje kepti šonkauliukai

Jeigu atsibodo kepti šašlykus, pakeiskite meniu! Prekybos tinklo „Norfa“ vyr. mėsininkas Dainius Bartošius šiandien siūlo paragauti gardžių grilyje keptų šonkauliukų!
Kepsniai
Kepsniai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šonkauliukus galite supjaustyti smulkiai, paliekant po vieną kauliuką, o galite palikti visą jų „armonikėlę“, tačiau tada juos kepti reikės gerokai ilgiau.

D.Bartošius šonkauliukus marinavo su garstyčiomis ir rozmarinu. Visą kepimo procesą ir patarimus rasite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs