15 diena važiuoja! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti

Greita ir paperka kiekvieno skonį: vaflių tortas, kvepiantis nostalgija

Sunku rasti tokį, kuris vaikystėje neragavęs vaflių su įvairių įdarų pertepimu. Variantų, kuo pagardinti šį vaflių tortą daugybė – nuo uogienių iki kremų, bet šįsyk pasiūlysime puikaus skonio desertą su kondensuotu pienu, šokoladu ir žemės riešutais.
Vaflių tortas
Vaflių tortas / Shutterstock.com

Norint pasigaminti šį tortą, reikės vos kelių pirkinių iš parduotuvės, gaminimas užtruks keliolika minučių, o vėliau beliks tik palaukti, kol desertas kiek sustings.

Reikės:

  • Vaflių lakštų;
  • 200 g sviesto;
  • 200 g kondensuoto pieno;
  • Skrudintų žemės riešutų;
  • Šokolado drožlių.

Gaminimas:

Kruopščiai išplakite minkštą sviestą ir supilkite kondensuotą pieną. Maišykite iki vientisos grietinės konsistencijos. Kiekvieną sluoksnį ištepkite kremu.

Pabaigę pyrago viršų pabarstykite skrudintais žemės riešutais ir šokolado drožlėmis. Idealu, jei leisite tortui bent 2 valandas pastovėti šaldytuve.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais