Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greitai marinuoti traškūs agurkėliai

Saldžiarūgščiai, traškūs, gaivūs... Taip, tai šviežiai marinuoti agurkėliai! Tokius galite be vargo pasiruošti namuose, o kitą dieną jau ragauti.
Agurkai
Agurkai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 8 agurkų,
  • 1,5 st. vandens,
  • 2/3 st. obuolių acto,
  • 1 valg. cukraus,
  • 2 arb. š. druskos,
  • 1 arb. š. garstyčių,
  • 2 skiltelių susmulkinto česnako,
  • saujelės krapų.

Gaminimas:

Į vandenį suberkite cukrų, druską, garstyčias, susmulkintą česnaką, supilkite actą. Maišykite, kol visiškai ištirps druska ir cukrus. Suberkite krapus, sudėkite į keturias dalis išilgai suspjaustytus agurkėlius. Padėkite šaltai 24 valandoms ir ragaukite.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais