Greitai marinuoti traškūs agurkėliai

Saldžiarūgščiai, traškūs, gaivūs... Taip, tai šviežiai marinuoti agurkėliai! Tokius galite be vargo pasiruošti namuose, o kitą dieną jau ragauti.
Agurkai
Agurkai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 8 agurkų,
  • 1,5 st. vandens,
  • 2/3 st. obuolių acto,
  • 1 valg. cukraus,
  • 2 arb. š. druskos,
  • 1 arb. š. garstyčių,
  • 2 skiltelių susmulkinto česnako,
  • saujelės krapų.

Gaminimas:

Į vandenį suberkite cukrų, druską, garstyčias, susmulkintą česnaką, supilkite actą. Maišykite, kol visiškai ištirps druska ir cukrus. Suberkite krapus, sudėkite į keturias dalis išilgai suspjaustytus agurkėlius. Padėkite šaltai 24 valandoms ir ragaukite.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis