Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greitai rauginti agurkėliai

Šiame gyvenime, kuriame viskas virsta kūlvirsčiais, visko norisi greitai. Ir kaip šviežius agurkėlius, kuriuos ką tik nusipirkote, paversti gardžiais lengvai raugintais? Turime jums receptą.
Šviežiai rauginti agurkėliai
Šviežiai rauginti agurkėliai / 123RF.com nuotr.

Šį vakarą užraugę, rytoj ryte jau galėsite triaukšti su sumuštiniais ar grilyje keptais kepsniukais.

Taigi reikės:

  • 1 kg agurkų,
  • 1 valg. š. druskos,
  • žiupsnelio cukraus,
  • geros saujos krapų,
  • kelių skiltelių česnako,
  • 1 l vandens.

Gaminimas:

Jaunus, neperaugusius agurkėlius nuplaukite ir nupjaukite jiems galiukus. Sudėkite į puodą, suberkite druską, cukrų, sudėkite česnaką ir smulkintus krapus. Užvirkite vandenį ir užpilkite ant agurkėlių. Palikite kambario temperatūroje per naktį. Ryte jūsų lauks siurprizas - gardūs šviežiai parauginti agurkėliai.

Su kuo juos skanausite? Siūlome su šviežiomis virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais