Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Greitas patiekalas šventėms: šaldytos tešlos suktinis su jautiena ir daržovėmis

Prieš Velykas daugelis apsipirkome gausiau, tad šventinėmis dienomis galėsime nė nekišti nosies iš namų. Net ir Velykų proga ruošiant įdomesnius patiekalus galima naudotis tuo, kas slypi šaldytuve, o neretai naujam patiekalui pravers ankstesniojo likučiai.
Šaldytos tešlos suktinis su mėsa ir daržovėmis
Šaldytos tešlos suktinis su mėsa ir daržovėmis / TV3 nuotr.

Prieššventinėje TV laidoje „La Maistas“ virtuvės šefas Tomas Rimydis dalijasi įdomiu ir nesudėtingu receptu – jis pagamino suktinį su jautiena, sūriu ir daržovėmis, kuriam naudojama šaldytą sluoksniuota tešla.

Jei turite reikiamų produktų, gal išbandysite ir jūs?

Šaldytos tešlos suktinis su mėsa ir daržovėmis

Ingredientai:

  • 300 g šaldytos sluoksniuotos tešlos;
  • 200 g jautienos;
  • 100 g mėlynųjų kopūstų arba kitokių daržovių;
  • 100 g mėgstamo sūrio;
  • 1 kiaušinis;
  • prieskonių: druskos, pipirų, peletrūno (nebūtinai).

Gaminimas:

1. Sluoksniuota tešla išklojama ant kepimo kepimo popieriaus.

2. Jautiena pakepinama keptuvėje, orkaitėje ar griliuje (arba galima naudoti nesuvalgytos mėsos likučius).

3. Kopūstas smulkiai supjaustomas.

4. Mėsa, daržovės ir sūris klojami ant tešlos.

5. Pagal skonį pagardinama druska, pipirais, peletrūnais. Tuomet viskas susukama į ritinį. Kraštai užlankstomi, o viršus aptepamas plaktu kiaušiniu.

6. Kepama apie 15-20 minučių iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

TV3 nuotr. /Šaldytos tešlos suktinis su mėsa ir daržovėmis
TV3 nuotr. /Šaldytos tešlos suktinis su mėsa ir daržovėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos