Grilyje keptas desertas: vaisiai su ledais

Kai važiuoji į gamtą, nėra kada kepti pyragų. Išeitis - pasičiupti vaisių, ledų ir desertą pasigaminti tiesiog gamtoje. O kas dar įdomiau - grilyje, kai jau bus iškepti visi kepsniai! Šefas Reinis šiandien mus lepina ypatingu desertu - išmėginkite!
Vaisiai
Vaisiai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 200 g kriaušių,
  • 200 g ananasų,
  • 200 g nektarinų,
  • 50 g granatų,
  • 30 g moliūgų sėklų,
  • 30 g lazdyno riešutų,
  • 40 g rudojo cukraus,
  • 10 g vanilinio cukraus,
  • 1/2 apelsino sulčių,
  • 1000 ml dėžutės vanilinio „Piemenėlio“ plombyro,
  • mėtos lapelių papuošimui.

Kaip gaminti šį gardų vasarišką desertą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Grilyje keptas desertas: vaisiai su ledais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs